L'Individual de Raspall Femení es tanca a Borbotó el cap de setmana

20/07/2017

L'Individual de Raspall Femení es tanca a Borbotó el cap de setmana

Una vegada completades les semifinals de primera del VIIé Campionat Autonòmic Individual de Raspall Femení, Ana de Beniparrell i Victoria de Valencia disputaran la gran final el diumenge pel matí en Borbotó.

L’actual campiona, Ana de Beniparrell, va derrotar en la seua eliminatoria a Aida de Moixent. Una vegada guanyades amb solvencia les dues partides de semifinals, la jugadora de l’Horta Sud podrá defendre el títol aconseguit la pasada temporada. L’altre costat del quadre ens deixa a Victoria de Valencia, que deixava fora en semifinals a Noelia de Beniparrell, subcampiona en el 2015. La final es presenta molt disputada, ja que la defensora del títol sempre ha oferit un gran nivell en les partides individuals, mentre que l’aspirant juga en un carrer on es va formar com a jugadora. El diumenge a les 11:30 hores será quan tinga lloc aquesta final, precedida de la corresponent a la segona categoria. En la final de la divisió de plata el club de Beniparrell també comptarà amb una representant, ja que la jugadora d’aquest club, Maria, s’enfrontarà pel títol de segona amb Erika de l’Alqueria d’Asnar, a partir de les 10:30 hores.

Per al matí de dissabte estan programades tres finals més en el carrer de pilota de Borbotó. La final de promoció obrirà la jornada a les 10 hores, oferint una interessant partida de joves promeses, entre Aina de Meliana i Mireia de Beniparrell. A continuación aplegarà el torn de la categoría de veteranes, on les seues finalistes seran Eva de Meliana, que defensa el títol guanyat en la pasada temporada davant Susana de Bicorp, rival també en la final de dissabte. Tancaran la matinal Esther de Sueca i Mamen de Meliana, que jugaran la final de tercera.

Programa de finals:
Dissabte 22.07.2017
10:00 Final Promoció
Aina CPV Meliana - Mireia CPV Beniparrell
11:00 Final Veteranes
Eva CPV Meliana / Susana CPV Bicorp
12:00 Final Tercera
Esther CPV Sueca / Mamen CPV Meliana

Diumenge 23.07.2017
10:30 Final Segona
Erika CPV Alqueria Asnar - Maria CPV Beniparrell
11:30 Final Primera
Ana CPV Beniparrell - Victoria CPV Rafelbunyol