Lanzadera Montserrat s'imposa en la final juvenil de El Corte Inglés

22/07/2017

Lanzadera Montserrat s'imposa en la final juvenil de El Corte Inglés

L’equip Lanzadera Montserrat ha sigut el vencedor de la final de la categoria juvenil de “El Corte Inglés” de galotxa davant Ajuntament de Beniparell. El resultat ha sigut molt ajustat, 50 per 45, el que demostra la gran rivalitat entre les dos formacions, on juguen les promeses més desetacades de la modalitat de galotxa.

Per part de Beniparell (de roig) han jugat Jorge Trasobares, Hilari Vázquez, Luis Alcoi i Adrià Seco, i per part de Montserrat (de blau) han jugat Joel González, Javier Campos, Ferran Galán i Carles García.

La partida ha sigut la primera de les que s’ha disputat en el carrer de Godelleta, que ha tornat a viure l’esplendor d’anys enrere, amb unes grades molt ambientades plenes d’aficcionats de totes les bandes. El Club de Pilota local i l’ajuntament ha treballat de valent en la canxa per a que les finals d’aquest cap de setmana siguen tot un èxit.

Durant tota la partida ha hagut alternança en el marcador, primerament amb un lleuger avantatge de Beniparell que prompte s’ha disipat, per a evidenciar una igualtat, que ha sigut la tònica dominant de la partida. L’últim joc, els de Montserrat s’han fet amb la victòria des del bot.