Meliana i Sueca-Xúquer campions de l'Autonòmic de raspall individual femení

22/07/2017

Meliana i Sueca-Xúquer campions de l'Autonòmic de raspall individual femení

Aina de Meliana, Eva de Meliana i Ester de Sueca-Xúquer han aconseguit els títols en les finals disputades en el carrer de Borbotó

Aquest matí han començat les finals de VI Autonòmic de clubs de l’Individual femení de raspall en el carrer de pilota valenciana de Borbotó, amb les finals de promoció, veteranes i tercera categoria, amb la participació de jugadores dels clubs de Beniparrell, Sueca-Xúquer i Meliana, que tenia tres finalistes en la primera jornada de finals. En la final de promoció s’han enfrontat dos jugadores molt joves, Aina de Meliana i Mireia de Beniparrell. Les dos han demostrat tenen un gran futur per davant. Han començat molt nervioses però a poc a poc han començat a jugar al seu millor nivell. El títol l´ha aconseguit Aina de Meliana que ha imposat la seu major pegada i experiència en la final. En la final de veteranes, s’han enfrontat Eva de Meliana i Susana de Bicorp. El primer joc l´ha guanyat la jugadora de la Canal de Navarrés, però la jugadora de “l´Horta Nord”, s’ha llevat els nervis per a guanyar els següents jocs de forma consecutiva, i amb un joc poderós que l’ha portat a reeditar el títol de campiona de veteranes. En la final de tercera categoria, s’ha vist la final més disputada i emocionant de la matinal. S’han enfrontat Ester de Sueca-Xúquer i Mamen de Meliana. Ester ha començat a gran nivell i ha demostrat que és gran jugadora des del primer quinze. Ha aconseguit guanyar els tres primers jocs de la final, però Mamen ha tret tot el seu orgull i casta per a aconseguir empatar a 20. En l’últim joc, les dos han pogut guanyar però al final Ester ha aconseguit ser millor, en una final molt entretinguda.

Han lliurat els trofeus els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Ana Belén Giner i Conrado Ferrando, al costat del regidor de cultura de Meliana, Pere Cano.

Programa finals de l’Autonòmic de raspall individual, diumenge 23 de juliol:
- 10:30 hores.
Final Segona Erika CPV Alquería Asnar contra María CPV Beniparrell

- 11:30 hores. 
Final Primera Ana CPV Beniparrell contra Victoria CPV Rafelbunyol