Quart de les Valls prolonga la seua hegemonia en El Corte Inglés

22/07/2017

Quart de les Valls prolonga la seua hegemonia en El Corte Inglés

L’equip de Kiwa Quart de les Valls s’ha alçat amb el títol de campió de primera del Campionat Autonòmic de “El Corte Inglés” de galotxa per tercera vegada en quatre anys, davant de Inmobiliaria Palanca Foios , pel resultat de 70 per 35.

La partida ha tingut una primera part molt renyida i igualada. Tot i que Kiwa Quart de les Valls ha anat per davant inicialment, s’ha produït una igualada a 15, una altra a 25 i a 30. Aquesta partida, reedició de la que ja es va disputar en 2014 en Montserrat res ha tingut a vore amb aquella, on els de Quart van finiquitar la partida ràpidament, deixant a Foios sense temps de reacció.

Foios ha sigut un digne rival, que ha jugat de tú a tú amb un equip molt sòlid i compensat: Carlos Gil, jugant molt seriós i concentrat, secundat per José Sánchez “Pepet”, Ximo Gavilà,i la ferida de Juanma Gallent, i Adrián López i Alberto Jurado, com a reserves. Per la seua part els vigents campions de “El Corte Inglés” defensaven el títol amb Javier Díez, “Moro de Massalfassar”, Guillermo Alandes, Juan Carlos Casanova, el Xato d’Almenara” i Juan Antonio Castillejo.

A partir de iguals a 30 en el marcador, Kiwa Quart de les Valls s’ha despegat del marcador, obtenint una diferència còmoda de tres jocs (45 per 30), que ha anat agegantant-se fins a arrivar a un 70-35 final. Moro, Guillermo i el Xato han sigut un bloc homogeni que no ha donat cap opció, i ha demostrat perquè són el millor equip de primera.

Han lliurant els trofeus i medalles, Borja Monzó, responsable de comunicació i relacions externes de El Corte Inglés, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el vicepresident de l’àrea de galotxa, Federico Oliva, i l’alcalde de Godelleta, Rafael Fora, la regidora d’esports de Godelleta, Paqui González, el regidor d’esports de Quart de les Valls, Néstor Albert i l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, en les grades, i l’alcalde de Montserrat, José María García.

L’ambient al carrer de galotxa de Godelleta sigut molt bó. Pràcticament no cabia una agulla.