Victoria de València i Erika d´Alquería d´Asnar campiones del VI Individual femení de raspall

23/07/2017

Victoria de València i Erika d´Alquería d´Asnar campiones del VI Individual femení de raspall

El carrer de Borbotó ha albergat la segona jornada de finals amb algunes de les millors jugadores de la modalitat

El VI Autonòmic de raspall individual femení s’ha tancat amb les finals de primera i segona, en el carrer de pilota valenciana de Borbotó. Les dos partides han estat molt disputades i han sigut de gran emoció. Les quatre jugadores han tingut les seues opcions de guanyar, però han aconseguit guanyar Victòria del CPV Rafelbunyol, en primera categoria i Erika d´Alquería d´Asnar, en segona categoria. La final de la categoria de plata ha obert la jornada de competició, amb la partida que ha enfrontat a María del CPV Beniparrell i Erika d´Alquería d´Asnar. Les dos han barallat en una final molt dura físicament cada quinze. La partida s’ha decidit en l’últim joc després de la igualada a 20. Les dos jugadores han pogut tancar aquest joc, però ha sigut Erika, l’única jugadora de la província d’Alacant en aquestes finals, la que ha aconseguit alçar aquest títol. Després s’ha disputat la gran final de primera categoria, que enfrontaba a Ana del CPV Beniparrell, l’actual campiona de la competició contra Victòria del CPV Rafelbunyol. Una partida on s’ha pogut gaudir de dos de les millors jugadors del raspall femení, que han mostrat el seu joc i el seu potencial. Victoria ha aconseguit derrotar a l’actual campiona mostrant el seu joc amb les dos mans i amb una esquerra espectacular que l’ha ajudat a aconseguir el seu primer gran títol en aquesta competició, i demostrant que està tancant una gran temporada després d’aconseguir els títols per equips de raspall, i altres títols en els JECV,..

En aquesta competició han aconseguit el títol en la màxima categoria sis jugadores que no han aconseguit repetir triomf en les primeres edicions: Myriam d´Alquería d´Asnar en 2012, Noelia del CPV Beniparrell en 2013, Ana Belén del CPV Borbotó en 2014, Mar del CPV Bicorp en 2015 i Ana Puertes del CPV Beniparrell en 2016.

Han lliurat els trofeus Paco el Genovés, Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana i Salvador Bellver, regidor de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

Resultats de les finals de l’Autonòmic de raspall individual:
- Final Segona
Erika CPV Alquería Asnar – 25 - María CPV Beniparrell - 20

- Final Primera
Ana CPV Beniparrell – 15 - Victoria CPV Rafelbunyol - 25