Julio d'Oliva guanya el seu sisè títol Individual de raspall adaptat a Sueca

23/07/2017

Julio d'Oliva guanya el seu sisè títol Individual de raspall adaptat a Sueca

El jugador de la safor segueix fent història en la competició de raspall adaptat, després d’aconseguir el seu sisè títol consecutiu

En el trinquet Eusebio de Sueca es va disputar la fase final del VI Individual de raspall adaptat, amb la participació de sis pilotaris, entre els quals debutava en competició oficial, Toni de València i amb un gran favorit, Julio d’Oliva que buscava un nou títol en aquesta competició, on de moment sempre és el gran favorit. En la primera ronda, els grans favorits van guanyar amb facilitat, passant a les semifinals: Julio d’Oliva, Carlos d’Alaquàs, Germán de València i es va classificar com a segon millor jugador, Paco de València. En les semifinals es van enfrontar Julio d’Oliva i Carlos d’Alaquàs, en una final avançada on el jugador de la safor guanya novament. En l’altra semifinal, Germán de València i Paco de València cercaven una plaça en la gran final i el millor va ser Germán, gran revelació de la present temporada. En la final Juliol d’Oliva va demostrar tota la seua tècnica davant el jugador de València, guanyant un nou títol en aquesta competició, el sisè. Gran jornada de competició i convivència que acaba amb el lliurament de trofeus. Ells una vegada més van demostrar el seu esforç, superació i esportivitat.

Resultats fase final de raspall individual adaptat
Primera fase:
- Julio d’Oliva – 25 - Pasqual de Xirivella – 0
- Carlos Alaquàs 25 – Toni València - 0
- Germán València – 25 - Paco València - 0

Semifinals:
- Julio d’Oliva – 25 - Carlos Alaquàs - 5
- Germán València – 25 - Paco València - 5

Final:
- Julio d’Oliva – 25 – Germán València - 5

Van lliurar els trofeus i diplomes el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras, juntament amb la presidenta de FESA, Pilar Javaloyas, Víctor Gisbert, tècnic de FESA i el trinqueter de Sueca, Adrián.