Les millors pedreres d'Europa jugaran a Tavernes Blanques

23/07/2017

Les millors pedreres d'Europa jugaran a Tavernes Blanques

Del dimarts 25 de juliol al divendres 28 de juliol es disputara el III Europeu de Pilota a mà, “Eurojove”. El campionat internacional més important per a les joves promeses es juga en aquesta localitat de València

Després de mesos i molts entrenaments al llarg d’aquesta setmana es disputara el III Europeu de Pilota a mà, on jugaran les seleccions sub-15, sub-17 i sub-19, masculines i femenines en les deu competicions que es jugaran al llarg d’aquesta última setmana de juliol. Participaran sis federacions: Itàlia, Holanda, Bèlgica, França, País Basc i València. En aquest Europeu de joves debutara la selecció del País Basc, i hi haurà moltes novetats en les competicions: en la competició masculina es jugara per primera vegada a llargues. En la competició femenina, es jugara per primera vegada a joc internacional i raspall. Aquesta competició està organitzada per la CIJB i compta amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Tavernes Blanques, a més del CPV Carraixet de Tavernes Blanques que s’ha bolcat perquè aquest esdeveniment siga un gran èxit.

A poques hores l’organització prepara els últims detalls perquè arranque aquesta gran competició, on les diferents seleccions de pilota volen donar una gran imatge de la nostra pedrera. El dimarts 25 de juliol, a partir de les 19 hores es realitzara l’acte inaugural en el pavelló de Tavernes Blanques i a les 20:30 hores començara la competició d´One Wall. El dimecres 26 de juliol, a partir de les 9 hores, començara la competició de Joc Internacional en el camp de futbol i a partir de les 20 hores continuara la segona jornada de la competició d´One Wall. El dijous 27 de juliol, a partir de les 9 hores començaran les competicions de Llargues i Raspall, en el carrer del Mar i Carrer Castelló de Tavernes Blanques. A partir de les 19:30 hores, començara la tercera jornada de la competició d´One Wall i el divendres 28 de juliol, a partir de les 8:45 hores, es jugaran les finals d´One Wall masculí i a continuació es lliuraran els trofeus de les competicions de pilota.