Quart, Vinalesa i Borbotó completen el quadre d'honor d'El Corte Inglés

24/07/2017

Quart, Vinalesa i Borbotó completen el quadre d'honor d'El Corte Inglés

La 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu el Corte Inglés, va finalitzar ahir diumenge amb les finals de les restants categories de carrer, una vegada Quart de les Valls i Montserrat es varen proclamar campions absoluts i juvenils en la jornada del dissabte.

En el cas de la divisió de plata la segona formació del club de Quart de les Valls es proclamava campiona la vesprada del diumenge davant el Meliana B. El marcador final reflexava un 70 a 40 que demostrava el domini de l’equip del Camp de Morvedre, on Alex i Emilio jugaven a un gran nivell. Previament a la partida que tancava la present edició es guardava un emotiu minut de silenci pel pare del punter de Meliana, Sergio Lis. Pero abans de la final de segona s’havia disputat com a previa la final femenina, en el que era la primera edició per a aquesta categoria. Les jugadors locals del Godelleta, Sara, Andrea i Carol, no podien fer front al joc del Borbotó, on destacaven Ana Belen i Monica amb un repertori de pegades, acompanyades per Irene, Adriana i Amparo.

En la jornada matinal tenien lloc les finals de tercera i quarta, on s’alçaven amb les copes de campions els equips de Vinalesa B i Borbotó F, respectivament. La primera partida del dia corria a càrrec de les formacions de quarta, Borbotó F i Albuixech D. En ella eren Eugenio, Toni i Paco els que manaven en el marcador i sumaven altre triomf amb solvència. Distinta sort corria el Borbotó E, que perdia la final de tercera davant el Vinalesa B. Per part dels campions destacaven Vicent i David, que des del rest i el mig dominaven la partida.

L’alcalde de Godelleta, Rafael Fora, el regidor de Quart de les Valls, Nestor Albert, el de Meliana, Pere Cano, junt al vicepresident de la galotxa, Federico Oliva, i el president del CPV Vinalesa, Julio Martinez, es feien càrrec del lliurament de trofeus.

Final Segona:
CPV Quart de les Valls B - 70
Alex, Emilio, Montesa, Miguel i Eloi
CPV Meliana B - 40
Gabri, Adrian, Vicent i Sergio

Final Tercera:
Electrica Vinalesa B - 70
Vicent, David, Alejandro i Jose
CPV Borbotó E - 55
Paco, Carles, Vicent, Ivan i Enric

Final Quarta:
CPV Borbotó F -70
Eugenio, Toni i Paco
CPV Albuixech d - 25
Carlos, Jose, Marcos, Roberto

Final Femenina:
CPV Borbotó - 70
Ana Belen, Monica, Irene, Adriana, Monica
Ayun. Godelleta - 30
Sara, Andrea i Carol