Presentat el III Eurojove de Pilota a Mà a Tavernes Blanques

25/07/2017

Presentat el III Eurojove de Pilota a Mà a Tavernes Blanques

El Pavelló Municipal de Tavernes Blanques ha acollit aquesta vesprada/nit la presentació del III Eurojove de Pilota a Mà que comptarà amb presència de les seleccions sub-19, sub-17 i sub-15 de Bèlgica, País Basc, França, Holanda, Itàlia i Comunitat Valenciana.

Ha presidit la presentació l’alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco, qui ha estat acompanyada pel director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar, el president de la Confederació Internacional de Joc de Pilota i president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan i la presidenta del Club Pilota Valenciana Carraixet de Tavernes, Elvira.

Mari Carmen Marco ha ressaltat que espera que totes les seleccions es senten com a casa en Tavernes Blanques. Per la seua part, el vicepresident de la Diputació de València ha indicat “espere que siguen uns dies en els quals els integrants de les diferents seleccions convivisquen amb els seus companys europeus, i espere que en la competició regnen valors de companyerisme i cavallerositat”.

A continuació, el director General de l’Esport ha ressaltat que per a la Comunitat Valenciana és un honor acollir aquesta tercera edició de l’Eurojove i també ha agraït el treball de la Federació de Pilota Valenciana, l’Ajuntament de Tavernes Blanques i del club de Pilota Valenciana de la localitat per possibilitar la celebració d’aquest event. En últim lloc, José Daniel Sanjuan ha indicat “el lema de la nostra confederació és unir en la diversitat i ací tenim a diferents seleccions europees cadascuna de les quals juga a una modalitat diferent, aquest fet uneix i fa forta la nostra organització. El president de la CIJB i de la FPV ha conclòs el seu torn donant per inaugurat el tercer Eurojove de seleccions inferiors.

La competició començarà aquesta mateixa nit a partir de les 21:00 hores amb la fase de grups de la competició de One Wall, que es disputarà de forma paral.lela en les cinc pistes de joc habilitades en el mateix poliesportiu municipal. Aquesta es disputarà tant en categoria masculina com femenina, en sub-19, sub-17 i sub-15.