Tavernes Blanques viurà una gran vesprada nit amb els millors equips d'Europa

27/07/2017

Tavernes Blanques viurà una gran vesprada nit amb els millors equips d'Europa

Les seleccions valencianes opten a cinc medalles en aquesta jornada en les modalitats de raspall, llargues i joc internacional

Les xiques seran les grans protagonistes de la 3ª jornada del III Europeu de pilota a mà, ja que poden aconseguir quatre medalles en aquesta jornada. Començaran jugant les semifinals de raspall contra la selecció d’Itàlia, i la final contra la guanyadora de la segona semifinal que enfrontara a Holanda i Bèlgica. La final es disputara a partir de les 17:30 hores, en el carrer Castelló. Les xiques acabaran la seua participació en la modalitat d´One Wall, a partir de les 20 hores, amb la disputa de les semifinals i finals, en el pavelló de Tavernes Blanques. Les finals es disputaran a partir de les 21:30 hores.

Programació de les semifinals:
- Sub-15 Femenina
20 hores. Selecció Valenciana contra Itàlia
20 hores. Holanda contra Bèlgica

- Sub-17 Femenina
20 hores. Selecció Valenciana contra Itàlia
20 hores. Bèlgica contra Holanda

- Sub-19 Femenina
21 hores. Holanda contra Itàlia
21 hores. Selecció Valenciana contra Bèlgica

Els xics aquest matí han demostrat que són el millor equip en la modalitat de llargues i aquesta vesprada optaran a aconseguir el títol de campió europeu en el debut d’aquesta modalitat en els campionats d’Europa de joves. En semifinals els valencians jugaran a partir de les 16 hores contra França i en la final, si aconsegueixen classificar-se jugarien contra el guanyador de l’altra semifinal que enfronta a Bèlgica i la selecció d’Euskadi, la gran revelació del present torneig. Les partides de llargues es jugaran en el carrer del Mar. Els xics jugaran l’última jornada de la primera fase de la modalitat d´One Wall contra els equips de Bèlgica, a partir de les 20:30 hores, possiblement el rival més dur en aquesta modalitat. Les finals masculines es jugaran demà al matí a partir de les 8:45 hores.