Les xiques regnes d’Europa

28/07/2017

Les xiques regnes d’Europa

Les seleccions inferiors femenines sub 19 i sub 17 s’han proclamat campiones de la modalitat de one wall durant la nit del dijous 27 de juliol.

L’única final que no han pogut guanyar les selecciones inferiors valencianes ha sigut la final de la categoria sub 15, on han optés la segona posició. Adriana, Aida i Irene han perdut per 1 set a 2 davant la parella d’Holanda, formada per Fiera de Vries i Corry Kroondyk.

Després s’ha celebrat la final sub 17 entre la selecció valenciana i Bèlgica. Per part de les Valencianes han jugat Mar Giménez, Victoria Diez i Fanni Mas., que han obtés de forma contundent la victoria per 2 a cero. La parella de Sarah Clement i Apollines Potiez no ha tingut opció de fer molt davant les rivals Valencianes, que s’han mostrat molt superiors.

L’última de les partides ha estat la més emocionant de totes. La selecció valenciana s’enfrontava a la potent Holanda. Amparo Martí, Ana Puertes i Ana Sanchis s’enfrontaven davant Hiske Zeinstra, Anne Monfils i Corry Kroondyk. Després d’un empat a 1 set, la partida s’ha decidit en l’últim set on les valencianes han arribat anar perdent 6 per 4. Però s’han refet i han aconseguit l’empat a 6. L’últim punt s’ha decantat per a les xiques de Vicent Molines.