Vilamarxant acollirà les finals del Trofeu d'Estiu

28/07/2017

Vilamarxant acollirà les finals del Trofeu d'Estiu

Les finals de la quarta edició del Trofeu d’Estiu d’Escala i Corda, competició que es juga completament per eliminatòries després d’un sorteig directe, es disputaran demà dissabte 29 de juliol, en una maratoniana jornada en el trinquet municipal de Vilamarxant.

El recinte de la població del Camp de Turia ha estat el lloc escollit per a jugar les sis partides finals d’aquesta competició. La sessió matinal será molt especial per al club de Torrent, ja que quatre dels seus equips serán protagonistes de les finals. Obrirà el foc la final de quarta A, on el Foios B i el Torrent D lluitaran per la primera copa en joc a partir de les 9:30 hores. A continuación aplegarà el torn a la final de la categoria de bronze, amb el derby entre Torrent B i Torrent C, en una partida on els seguidors del club estarán dividits. Per a tancar el matí es disputarà la final absoluta entre el Faura A, on juguen Martí I, Llopis, Martin i Juanba, i el Torrent A, que jugarà amb Natalio, Lago, Oscar i Rafa. En la gran final, que es jugarà al voltant de les 12:30, l’equip del Camp de Morvedre defensa el títol guanyat en el 2016, pero els seus rivals també saben els que es estar en una final, ja que foren subcampions en el 2015.

Ja per la vesprada es jugaran les tres partides restants. La final de quarta B tindrà al Moncada D i l’Amics de la Ribera A com a protagonistes, que jugaran a les 16:30 hores. Una volta es complete aquesta partida tindrà lloc la corresponent a la final de la divisió de plata. Riba-roja B i Godelleta serán els contendents de la partida forta de la vesprada, pero no será la última, ja que la final de quarta C será la que complete el programa de finals. Un llarg dia de pilota que tancaran l’Amics de la Ribera B i Xuquer B, equips finalistes en quarta C.