Les finals de l'Individual d’Escala i Corda es juguen aquesta setmana

28/07/2017

Les finals de l'Individual d’Escala i Corda es juguen aquesta setmana

Les finals del Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda, que ja compta amb huit edicions, tindran lloc en els trinquets de Vilamarxant i Sueca.

La gran final de la competició, que disputaran Pasqual de la Pobla de Vallbona i Jose Vte. “Terio” de l’Eliana, es jugarà en el trinquet de Vilamarxant demà dissabte 29 de juliol, a partir de les 20:30 hores. En aquesta inèdita final el guanyador afegirà el seu nom als campions del trofeu: Melchor de Benavites, Bueno de Meliana, Luis de la Vega d’Almussafes, i Juanmi de Gandia, per dos ocasions, igual que Bernat de Benissa. Es dona la casualitat que Terio i Pasqual estaven en el mateix grup de la lliga regular, on quedaren primer i segon, respectivament. L’enfrontament entre ells es va tancar amb victoria de Terio per només un joc. En les semifinals, tant un com l’altre guanyaren les dues partides amb comoditat. En el cas de Terio a Cristian de Riba-roja, mentre que Pasqual deixava fora a Juanjo de la Valldigna.

Tota la resta de finals es jugaran en el trinquet “Eusebio” de Sueca el diumenge pel matí. La jornada començarà amb la partida de la nova categoria de veterans. A les 10 hores estan citats Julio de Genoves i Vicent de Carlet, que es jugaran el primer títol d’aquesta categoria. A continuación aplegarà la final de la divisió de plata, on Borja i Edu, companys d’equip, protagonitzaran el derby del club de Lliria. Al voltant de les 12 aplegarà el torn a la final de tercera A, en la que jugaran Ximo de Xilxes i Oscar de Torrent. Com a colofó a la competició, en la final de tercera B es jugaran el títol Ruben de Xilxes, club que repetirà finalista, i Luis d’Alberic.