Les seleccions masculines tanquen l’Eurojove amb un nou or i dos plates

28/07/2017

Les seleccions masculines tanquen l’Eurojove amb un nou or i dos plates

El III Eurojove de Pilota a Mà serà recordat pels nombrosos èxits aconseguits per les seleccions valencianes que s’han proclamat campiones absolutes tant en categoria masculina com femenina, aconseguint un total de 7 ors i tres plates.

La competició s’ha tancat aquest matí al Poliesportiu de Tavernes Blanques amb un nou or i dos plates per a les seleccions masculines inferiors. Els jugadors de Vicent Molines han conquistat la medalla d’or en la modalitat de One Wall Sub-19 al superar a la formació de Bèlgica per 2 sets a 0, en una partida que han dominat en tot moment Sacha, José Luis i Seve.

Per contra, en la categoria sub-17 la selecció valenciana formada per Paco, Álvaro i Joan ha caigut a mans de Bèlgica, en una partida que s’ha resolt en el set de desempat, desprès d’un primer set dominat amb autoritat pels belgues i un segon set en el qual els valencians s’han refet i han aconseguit esborrar de la pista als seus adversaris. El set de desempat ha sigut molt més igualat, però desprès del empat a 4, els espanyols no han pogut sumar cap punt més i han caigut 7 per 4.

La competició s’ha tancat amb la final de la categoria sub-15 masculina de One Wall, en la qual la selecció valenciana integrada per Salelles, Àlex i Albert s’han vist superats per la selecció de Bèlgica, que els ha superat per 2 sets a 0, en una partida que ha estat molt igualada però s’ha decidit per xicotets detalls.