Al Trofeu d'Estiu es proclama campió el CPV Faura

30/07/2017

Al Trofeu d'Estiu es proclama campió el CPV Faura

Després d’una gran jornada de pilota viscuda el dissabte en el trinquet de Vilamarxant, la formació del Faura A es va emportar la copa de campions absoluts davant el Torrent A.

La final de primera es va disputar pel matí en el recinte del Camp de Turia. En ella jugaren per Faura els següents jugadors: Julian Martí, jugador franquicia d’aquest equip que va marcar diferències des de la seua posició de rest; Llopis, mitger que va aconseguir molts quinzes gracies a la seua volea; Martin, jugant a la punta i Juanba, com a feridor. Per part de Torrent els seus integrants ja son coneguts per tots els seus seguidors: Natalio, alma mater del club; Lago, mitger amb molta garra; i Oscar, punter inteligent i que sap templar la pilota; tenint com a feridor a Rafa Milocha. La partida es va resoldre poc a poc de manera favorable als del Camp de Morvedre, que veien com els jocs anaven sumant-se al seu caseller un rere altre. Finalment el marcador deixa un 60 a 25 per a Faura, que li permet reeditar el títol aconseguit la pasada temporada.

La resta de finals del mati les va copar el club de Torrent, ja que el Torrent D va caure davant Foios en la final de quarta A. Mentre que en tercera el derby entre el Torrent B i C va caure a favor dels primers. Ja per la vesprada la final de quarta B obria la sessió, amb la partida que s’emportava el Moncada D davant el Ribera A. La final de plata entre Godelleta i Riba-roja va caure a favor del club de la Foia de Bunyol, on va destacar el seu rest Miguel. Tancava un dia intens de pilota la partida més renyida de totes, la final de quarta C, on el Ribera B si que aconseguia el triomf, 60 per 55, davant els seus veïns de comarca, el Xuquer de Sueca B.

Final Primera:
CPV Faura A - 60
Julian, Llopis, Martin i Juanba
CPV Torrent A - 25
Natalio II, Manolo, Oscar i Rafa

Final Segona:
CPV Godelleta - 60
Miguel, Fran, Carles
CPV Riba-roja B - 35
Daniel, Ruben, Ivan Néstor

Final Tercera:
CPV Torrent B - 60
Emilio, Roberto, Ramon, Jesús
CPV Torrent C - 35
Salvador, Laso, Raul, Nacho

Final Quarta A:
CPV Foios B - 60
Nacho, Adrian, Bauset
CPV Torrent D - 40
Jose, Ture, Dani, David

Final Quarta B:
CPV Moncada D - 60
Quique, Ruben, Luisa, Jorge, Salva
CPV Amics Ribera A - 35
Guille, Vicent, Adrian

Final Quarta C:
CPV Amics Ribera B - 60
Paco, Josep, Quique, Pedro
CPV Xuquer Sueca B - 55
Alex, Josep, Enri, Raul