Ahir es va presentar el 31é Campionat Interpobles Edicom de Galotxa

01/08/2017

Ahir es va presentar el 31é Campionat Interpobles Edicom de Galotxa

La FPV y l’empresa Edicom presentaren el dilluns per la vesprada el pròxim Campionat Interpobles Edicom de galotxa que enguany està de celebra l’edició número 31. El campionat arrancarà el pròxim 2 de setembre, per a finalitzar al mes de desembre.

Presidiren aquest acte el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresident de galotxa, Federico Oliva i el gerent de l’empresa valenciana, Vicent Vilata. Un acte multitudinari, celebrat al Parc Tecnològic de Paterna, que va comptar amb representació de la major part dels quasi quaranta clubs que hi participen.

Per a Federico Oliva, l’Interpobles compta amb un valor com és una empresa sòl.lida darrere que ha fet que el campionat acabe de consolidar-se definitivament, valorant la participació de jugadors nascuts al poble del club d’origen. També va explicar que des de la Federació de Pilota es van a prende mesures per a que tots els clubs siguen seriosos en els seus horaris i dies de partida, i que s’està treballant al respecte. A més va informar que el primer circuit per a juvenils de galotxa –celebrat el cap de setmana anterior- havia estat un èxit, “el que demostra que deguem continuar treballant pel que els clubs potencien les seues pedreres”.

Per la seua part el president va destacar els 13 anys d’unió entre la FPV i l’empresa Edicom. Fou en 2005 quan la segona competició de galotxa més important pel número de clubs i jugadors participants, començà a comptar amb el seu suport.

Edicom és una companyia dedicada al desenvolupament i implantació de sistemes transaccionals d’alt rendiment empresa a empresa. És el proveidor de servicis de comunicacions d’empreses de reconegut prestigi en múltiples sectors en els que les transaccions electròniques i les tecnologies de la informació són peces clau dins de l’actividad comercial i financera. Una empresa valenciana de reconegut prestigi a nivell internacional, que també ha volgut invertir en el més valencià dels esports, la pilota valenciana. Per al seu gerent, “en este món tant tecnològic és una satisfacció poder estar amb la Pilota Valenciana perquè ens sentim identificats amb els seus jugadors i amb l’ambient dels clubs, i volem continuar estant al costat del nostre esport”.

Segons va assenyalar Vicent Vilata, enguany els finalistes de la competició, un total de 20 equips tindran 100 euros més de premi – 250€ cadascú- per haver arribat a la final. Per segon any també participen les dones dintre el campionat, amb equips femenins dels clubs de la Pobla de Vallbona, Tavernes Blanques, Borbotó, Llíria, Meliana, i Godelleta. Unes novetats que són clara mostra de la bona salut de la pilota valenciana entre els clubs.