La Federació premia a les escoles amb material esportiu

09/08/2017

La Federació premia a les escoles amb material esportiu

Gràcies a la col·laboració per quart any consecutiu de l’entitat bancària, “La Caixa”, la Federació de Pilota Valenciana ajudara amb material esportiu a les escoles que han participat en les activitats de promoció

Està obert el termini per a sol·licitar ajudes de material esportiu per a aquelles escoles que durant la temporada 2016-2017, ha participat activament en les competicions de promoció dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Per a poder sol·licitar aquestes ajudes cal tindre d´alta l’escola en la citada temporada i es tenen en compte; la participació en les diferents modalitats dels JECV, ser seu dels JECV, participació en les competicions femenines dels JECV i participar en les competicions juvenils dels JECV.

Les escoles poden enviar la seua sol·licitud d’ajuda a la Federació de Pilota Valenciana, fins al 30 d’agost. El material es lliurara durant la primera part de la temporada perquè les escoles puguen iniciar el curs amb material nou, per als entrenaments i primeres competicions de la nova temporada. Per quart any consecutiu l’entitat bancària, “La Caixa”, col·laborara amb la Federació de Pilota Valenciana, i aquestes dos entitats ajudaran a les entitats que treballen pel futur, les escoles municipals de pilota valenciana.