Sella lidera totes les categories de la lliga de perxa

29/08/2017

Sella lidera totes les categories de la lliga de perxa

La lliga de perxa 2017-Trofeu Diputació d’Alacant arriba al seu equador, després d’una vibrant primera volta, i el fa amb un denominador comú, que és, amb un equip del club de Sella en la primera posició de cada grup dels d’Alacant.

En la primera categoria, els equips que encapçalen la classificació són els de Sella A i Castell de Castells, amb 9 i 8 punts respectivament, que precisament ténen una partida suspessa entre ells prevista per a hui (si l’oratge el permiteix), i que és la única partida pendent de tota la lliga. A més, aquesta partida determinarà qui acaba primer i segon de grup la primera volta. Tercer és l’equip de Campello amb 6 punts, i un poc més enrere estan els equips de Sella B i Benasau amb dos punts cada equip.

Amb totes les partides de la primera volta disputades en la segona categoria, és el Sella C l’equip que domina amb 11 punts. És troba molt igualada la classificació, amb Mutxamel i Crevillent A empatats en la segona i tercera posició, amb 8 punts. És quarta la formació de Relleu amb 7 punts pels 6 que en té Benifallim i els 5 de Sant Vicent. És tracta d’una categoria en la que tots tenen possibilitats de tot, i probablement és mantinga la igualtat fins el final.

La mateixa tònica és la que predomina en la tercera categoria, amb una igualtat molt important, amb el Sella D en la primera posició, amb 12 punts. És segona la formació d’Agost amb 11 punts, Benimantell és tercer amb 7 punts i la resta d’equips de la categoria empaten a sis punts, i són els de Crevillent B, Relleu B i Mutxamel.

Al grup de València de la tercera és l’equip de Borbotó el que domina clarament, amb tres partides disputades i 9 punts al seu caseller.