Els quarts de final del sub-23 d'escala i corda es juguen a Vila-real, Xilxes i Llíria

29/08/2017

Els quarts de final del sub-23 d'escala i corda es juguen a Vila-real, Xilxes i Llíria

Les partides de quarts de final començaren demà en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, després de la suspensió de la partida programada a Massamagrell

La climatologia ha obligat a suspendre les partides que s’havien de jugar en el Trinquet Oncle Pena de Massamagrell hui dimarts. La primera partida de quarts que enfrontava a Guillermo del Puig i Marti I de Moncada, es jugara el dissabte 2 de setembre en el trinquet de Llíria a partir de les 16:45 hores. Pel que demà dimecres 30 d’agost, començaran les eliminatòries de quarts de final, en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, a partir de les 18:30 hores, partida que enfrontara a José Salvador de Quart de les Valls contra Marti II de Moncada. El dijous 31 d’agost, s’havien de disputar dos partides en el trinquet Álvaro Navarro de Xilxes, però la lesió de Salva Palau ahir dilluns a Sueca, sembla que li impedirà jugar la seua eliminatòria de l’Individual, amb el que Sergi d’Agost passaria a semifinals. A les 17:30 hores, es jugara a Xilxes la partida que enfronta a Carlos de Massalfassar contra Julio d’Alginet.

La primera semifinal es jugara el dilluns 4 de setembre en el trinquet de la Pobla de Vallbona sent la segona semifinal el dimecres 6 de setembre a Vila-real. Les finals es jugaran el dilluns 11 de setembre en el trinquet de Borriana.