Atractiva jornada inaugural en el Diputació de Raspall Parelles

01/09/2017

Atractiva jornada inaugural en el Diputació de Raspall Parelles

Aquest cap de semana comença la 19ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeo Diputació de Valencia.

En la máxima categoría l’equip de Xeraco defensa el títol aconseguit la pasada temporada davant Rafelbunyol. Els vigents campions, Antonio i Juan, iniciaran el seu torneig jugant en el trinquet de Bellreguard, davant l’altre equip participant de la comarca de la Safor, que compta amb Cerver, Alex i Guille en les seues files. Rafelbunyol, per la seua part, s’ha reforçat de manera molt contundent per a optar de nou al títol, ja que el seu jugador Conde, que no participarà per lesió, serà substituït per Moro, jugador franquicia fa uns anys del club de l’Horta Nord, i que junt a Escoto pot fer la parella més forta del campionat. Aquesta setmana tindran una molt important prova, visitant el trinquet de Bicorp, on els esperen Victor, Borja i Rafa. El primer equip del club de La Vall, que pugen de segona categoria, debutaran en primera en el trinquet de Càrcer contra Fenollet, en la que será la última partida de la jornada. Cal recordar que junt a les partides de primera es jugaran les corresponents partides dels seus equips juvenils.

Respecte a la primera categoría femenina, les jugadores que guanyaren l’anterior edició, Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, i que portaren la copa a les vitrines de Rafelbunyol, enguany participen pel club de Bicorp. Elles serán de nou les principals favorites, després d’haver guanyat també el passat campionat autonòmic, que va tindre lloc abans de l’estiu. Començaran la seua participació jugant en el trinquet de Bicorp davant el campió de segona que debuta en la máxima categoría, el Borbotó B. Les germanes Ana i Noelia de Beniparrell, altres candidates per a emportar-se la copa de campiones a casa, hauran de desplaçar-se en aquesta primera jornada al trinquet del Verger, on jugaran contra el primer equip del club de La Marina. La tercera partida tindrà com a protagonistes al Tavernes Blanques i l’Alqueria d’Asnar, que jugaran en el carrer de pilota de l’Horta Nord. El Borbotó A, que descansarà aquesta setmana segons el calendari de competició, completarà la categoría reina de la competició femenina.