La Lliga de Perxa comença la segona volta

01/09/2017

La Lliga de Perxa comença la segona volta

Este cap de setmana arranca ja la segona volta de la Lliga de Perxa, que està resultant una de les més igualades dels últims anys.

El Campello contra Sella és la partida més igualada, a priori de la màxima categoria, ja que juguen tercer contra primer, respectivament. El segon, que a dia de hui és l’equip de Castell de Castells jugarà a casa contra Benasau, equip que empata en última posició amb el Sella B. Una jornada prou interessant en la que s’ha de recordar que els dos primers, ténen una partida pendent que és va suspendre per la pluja.

La segona categoria és la més igualada de totes i està liderada per la formació de Sella C. Éstos, en aquesta ocasió rebran a casa l’equip de Benifallim, en un partida a priori molt complicada per als visitants. El Crevillent A visitarà la població de Relleu, carrer sempre difícil, mentre que la tercera partida que completa la jornada enfrontarà els equips de Sant Vicent i Mutxamel en casa dels primers.

Benimantell i Agost protagonitzaran la partida de la jornada en la tercera categoria, ja qué és tracta del tercer i segon classificat respectivament. El Crevillent B rebrà a la formació de Relleu, mentre que la partida entre Mutxamel, cuer, i el líder, Sella D, tancarà la jornada.

Al grup de València s’anuncien les partides entre Picanya i Tamborí per una banda i la que enfrontarà a Nàquera i Borbotó per l’altra.