Borriana acull la segona semifinal del Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

04/09/2017

Borriana acull la segona semifinal del Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

Aquesta vesprada el trinquet de Borriana serà l’escenari on es disputarà la segona semifinal del IX Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda. La partida enfrontarà  a la formació de Puchol II i Nacho front al trio de Marc, Pere i Víctor Bueno.

Es tracta d’una partida amb un gran cartell, on Marc i Pere buscaran la revenja de la final de la Copa Professional, en la qual Puchol II els va superar en un últim joc d’infart. A més, també destaca la presència de Bueno que sempre ofereix un gran nivell de joc en els trinquets de la Plana, així com la presència de Nacho que és compenetra a la perfecció amb el vigent campió del Individual i de la Copa, Puchol II.

L’equip que isca victoriós al Baptiste Viñes, s’enfrontarà a Pablo de Borriol, Javi i Carlos en la gran final que tindrà lloc aquest pròxim divendres a partir de les 18:30 hores al trinquet de Vila-real.

El trio liderat per Pablo de Borriol, va superar de forma contundent, 60 per 35, a la parella de Soro III i Santi en la primera semifinal del torneig que es va disputar el dissabte passat al trinquet de Borriol.