Pere Roc II i Pasqual primers finalistes del Diputació de València de Frontó

04/09/2017

Pere Roc II i Pasqual primers finalistes del Diputació de València de Frontó

El frontó de Xest va acollir ahir per la vesprada la segona partida de la fase regular del XII Trofeu de Frontó – President Diputació de València 2017, un duel que va caure del costat de Moro i Alejandro de Paterna que van superar pel resultat de 41 per 28 a la parella de Genovés i Carlos de Massalfassar.

Amb aquest resultat el grup B queda completament obert, i el segon finalista del torneig es decidirà aquest pròxim diumenge 10 de setembre a partir de les 18:00 hores al frontó de Vinalesa, en una partida que enfrontarà a Puchol II i Roberto front a Genovés II i Carlos.

Cal recordar que la primera partida del grup B va caure del costat de Puchol II i Roberto que van superar per un ampli 41 a 28 a la parella de Moro i Àlex, per tant qualsevol dels tres equips pot passar com a primer de grup o inclús es podria produir un triple empat.

El que ja està decidit és el primer finalista, la parella de Pere Roc II i Pasqual que han completat una fase regular fantàstica, al superar el passat divendres a la parella d’Almussafes integrada per De la Vega i Adrian de Quart pel tanteig de 41 per 24. A més, en el seu debut en el torneig es van imposar a la formació de Moltó i Adrian de Museros pel resultat de 41 per 34.

La formació liderada per De la Vega no va poder refrendar el seu gran debut en el torneig en el qual van superar pel resultat de 41 per 17 a la parella de Moltó i Adrián, i van veure com es quedaven a les portes de la gran final.