Carlos de Massalfassar primer finalista del sub-23 d'escala i corda

05/09/2017

Carlos de Massalfassar primer finalista del sub-23 d'escala i corda

En el trinquet de la Pobla de Vallbona guanya a Sergi d’Agost, per 60 a 25 i jugara la gran final en el trinquet de Borriana

La primera semifinal del X Individual d’escala i corda es va jugar en el trinquet de la Pobla de Vallbona, entre Carlos de Massalfassar i Sergi d’Agost, la revelació de la present edició de la competició de tecnificació. Carlos va demostrar la seua superioritat davant Sergi, i guanya la seua semifinal amb solvència al jugador de la província d’Alacant, 60 a 25. La passada temporada Carlos de Massalfassar va ser tercer després de guanyar a Pablo de Borriol. Aquesta temporada tindrà l’oportunitat de jugar la gran final en el trinquet de Borriana, dilluns que ve 11 de setembre.

La segona semifinal es jugara demà dimecres 6 de setembre a partir de les 18:30 hores, en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, que enfrontara a José Salvador de Quart de les Valls i Martí I de Moncada. Els dos jugadors buscaran la seua primera gran final de tecnificació en l’individual, tots dos van demostrar el seu gran nivell en les seues partides de quarts de final que van ser molt disputades.