Segueix la igualtat en la lliga de perxa

06/09/2017

Segueix la igualtat en la lliga de perxa

Una jornada més continua la tònica dominant en la lliga de perxa, que es la notable igualtat en totes les categories. Els de dalt no perdien pas en la passada jornada encara que les partides han estat prou igualades en molts casos.

Sella A continua amb pas ferm en la primera categoria, ja que, s’imposava a domicili en la passada jornada a l’equip de Campello per 4 a 10. El seu perseguidor, l’equip de Castell de Castells, continua només un punt per baix gràcies a la contundent victòria per 10 a 0 davant la formació de Benasau.

En la categoria d’argent, l’equip líder, el Sella C, queia a domicili a Benifallim pel resultat de 10 a 3, fet ha comprimit la categoria d’una manera inusual per a estes altures de lliga. El segon, Relleu, sí guanyava a casa pel resultat de 10 a 4 davant Crevillent A. El cuer, Sant Vicent, guanyava a casa davant Mutxamel per 10 a 6. Estos resultats fan que els sis components d’aquesta categoria estiguen separats per només 3 punts.

Sella D i Agost el ténen ja molt de cara per poder assolir les semifinals de la lliga en la tercera categoria, tot i que els segons perdien esta jornada a domicili contra Benimantell, aixó sí, aconseguien almenys un punt, després d’acabar 10 a 7. Els primers, els de Sella, guanyaven en Mutxamel per 7 a 10, també amb repartiment de punts, mentre que Crevillent B guanyava per 10 a 1 als de Relleu. Crevillent B i Benimantell són els equips que a dia de hui també passarien de fase, amb Sella D i Agost.

El grup de València continua dominat per la formació de Borbotó.