José Salvador de Quart de les Valls completa la final del sub-23

07/09/2017

José Salvador de Quart de les Valls completa la final del sub-23

En el trinquet Salvador Sagols de Vila-real es disputa la segona semifinal de la competició de tecnificació d’escala i corda

En el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, va aconseguir la victòria José Salvador de Quart de les Valls davant Martí I de Moncada en la segona semifinal de la competició de tecnificació. Els dos jugadors van començar a gran nivell i amb moltes ganes per arribar a la gran final. El primer joc el va aconseguir el jugador de Moncada, però el jugador dels Valls reaccionar, el primer tram de la partida va ser molt igualada. En el segon tram de la partida José Salvador va estar més segur en la part del rest i es va imposar per sis jocs de diferència. José Salvador jugara la seua primera gran final individual de tecnificació, mentre que Martí I jugara la final per la tercera plaça. Els dos jugadors confirmen el seu gran moment de forma i el gran treball de les últimes setmanes en el Cespiva.

En el trinquet Batiste Viñes de Borriana es posarà el colofó al X Individual d’escala i corda, dilluns que ve 11 de setembre. La gran final la disputaran Carlos de Massalfassar i José Salvador Quart de les Valls, que van guanyar els seus semifinals a la Pobla de Vallbona i Vila-real. Els dos joves han arribat després de completar una gran competició i el campió tindrà l’oportunitat de jugar l’Individual professional. Sergi d’Agost i Martí I jugaran la final per la tercera plaça, a partir de les 17 hores, hora en la qual començara la gran festa de les joves promeses de la modalitat.