A Bellreguard es juguen les finals del sub-23 de raspall

09/09/2017

A Bellreguard es juguen les finals del sub-23 de raspall

Lorja d’Alzira i Seve de Vilanova de Castelló jugaran la gran final de la categoria. A partir de les 17 hores, es jugara la final per la tercera plaça que enfrontara a Vercher de Piles i Ximo de Castelló

Demà diumenge 10 de setembre a partir de les 17 hores es tancara la competició de tecnificació individual, “XI Individual sub-23 de raspall”. Jugaran quatre de les promeses que millor es troben en aquest moment: Lorja d’Alzira i Seve de Vilanueva de Castellón, la gran final. Mentre que Vercher de Piles i Ximo de Castelló de Rugat jugaran la final per la tercera plaça. El trinquet de Bellreguard serà la seu d’aquestes dos partides, on el campió tindrà l’oportunitat de disputar l’Individual professional de raspall. Les dos partides s’espera que siguen de gran nivell, ja que els quatre jugadors volen tancar la seua participació amb una victòria. La final absoluta la disputen els dos mitgers, sent la primera vegada que arriben dos jugadors que actuen en aquesta posició. Lorja d’Alzira guanya la seua semifinal en el trinquet de Piles, per 25 a 15, a Ximo de Castelló de Rugat. Per la seua banda, Seve de Vilanueva de Castellón va guanyar la seua semifinal en el trinquet de Xeraco, per 25 a 10, a Vercher de Piles.

Aquest títol l´han aconseguit jugadors que hui dia estan en l’elit de la modalitat: Ricard de Vilanueva de Castellón (2007), Moncho de Manuel (2008), Punxa de Piles (2009), Moltó de Barxeta (2010 i 2011), Guadi de la Llosa de Ranes (2012), Escoto d’Oliva (2013), Ian de Senyera (2014), Pablo de Barxeta (2015) i Pau de Piles (2016). L’últim campió segueix recuperant-se d’una lesió que l´ha impedit jugar en els últims mesos.