Seve de Villanueva de Castellón campió individual del sub-23 de raspall

11/09/2017

Seve de Villanueva de Castellón campió individual del sub-23 de raspall

El trinquet de Bellreguard va gaudir de dos partides molt emocionants amb moments molt brillants en un trinquet quasi ple

Seve de Villanueva de Castellón, va aconseguir un nou títol aquesta temporada, després de guanyar la final del sub-23 de raspall, davant Lorja d’Alzira. Va haver de remuntar, ja que Paco Lorja, va començar al traure i guanya el primer joc de la final de forma senzilla, però a poc a poc el talentós jugador de Villanueva de Castellón va anar entrant en partida, per a guanyar el següent joc. La primera part de la final va ser molt igualada, els dos jugadors van aconseguir guanyar els seus jocs des del traure. A partir de la igualada a 15 es va poder observar que el cansament començava a fer mossa en els jugadors però Seve va ser més efectiu en aquest tram final, i va guanyar el primer joc des del rest, col·locant el 15 a 20, per a tancar la final en el traure i guanyar per 15 a 25. Lorja, es va tindre que conformar amb altre subcampionat, el tercer en les competicions individuals, desprès de fer un gran campionat.

La final per la tercera plaça es va disputar prèviament sent molt disputada entre dos de les millors restes de la categoria de la present temporada. En el primer tram de la final, Ximo de Castelló de Rugat, va ser millor i va aconseguir un avantatge de 20 a 10, però Vercher de Piles, tempera els nervis i va ser capaç de jugar el seu millor joc quan veia la partida perduda, aconseguint guanyar els últims jocs de la partida davant Ximo, que es va posar nerviós i no va tancar els quinzes en els moments claus. El resultat final, va ser 25 a 20. El jugador de Piles va conquistar aquesta temporada la tercera plaça novament.

Van lliurar els trofeus Daniel Sanjuán Martinez, president de la Federació de Pilota Valenciana, Joan Marco, alcalde de Bellreguard i Óscar Noguera, Alcalde de Castelló de la Ribera.

Podium del XI Individual sub-23 de raspall:
1º - Seve Vilanova de Castelló
2º - Lorja d’Alzira
3º - Vercher de Piles
4º - Ximo de Castelló de la Ribera

Seve disputara la competició professional de raspall per primera vegada amb els millors jugadors de la modalitat després d’aconseguir el títol sub-23 individual de raspall.