Puchol II i Roberto completen la gran final del Trofeu President Diputació de València de Frontó

11/09/2017

Puchol II i Roberto completen la gran final del Trofeu President Diputació de València de Frontó

La fase de classificació del XII Trofeu de Frontó President Diputació de València 2017 va acabar ahir diumenge al frontó de Vinalesa amb l’última partida del grup B, que va enfrontar a la formació local de Puchol II i Roberto front a l’equip representatiu de l’Ajuntament de Dénia integrat per Genovés II i Carlos de Massalfassar.

La victòria va caure del costat de la parella blava de Genovés II i Carlos per un ajustat 41 per 37. A pesar d’això, Puchol II i Roberto degut al seu millor coeficient de tantos a favor i en contra, s’han classificat com a primers de grup per a la gran final on ja els esperava la parella de Cheste formada per Pere Roc II i Pasqual.

La partida a Vinalesa va ser molt bona, amb jugades de mèrit per banda dels quatre pilotaris, això sí, cal destacar que Puchol II i Roberto jugaven amb la serenitat de saber que una derrota, sempre i quan arribaren a 29 punts també els bastava per classificar-se per a la final.

El frontó d’Almussafes acollirà aquest pròxim diumenge dia 17 de Setembre a partir de les 12:00 hores la gran final del torneig. L’entrada a la partida serà gratuïta per a tots els espectadors.