Borriana tanca el sub-23 d'escala i corda

11/09/2017

Borriana tanca el sub-23 d'escala i corda

Carlos de Massalfassar i José Salvador Quart de les Valls lluitaran pel títol absolut. Sergi d’Agost i Martí I jugaran la final de la tercera plaça

En el trinquet Batiste Viñes de Borriana es posarà el colofó al X Individual d’escala i corda, hui dilluns 11 de setembre, a partir de les 17 hores. La gran final la disputaran Carlos de Massalfassar i José Salvador Quart de les Valls, que van guanyar els seus semifinals a la Pobla de Vallbona i Vila-real. Els dos joves han arribat després de completar una gran competició i el campió tindrà l’oportunitat de jugar l’Individual professional. Sergi d’Agost i Martí I jugaran la final per la tercera plaça, a partir de les 17 hores. Els dos jugadors han sigut la revelació d’aquesta temporada, especialment el jugador d’Alacant que en els últims dos anys s’ha classificat per diverses finals de tecnificació.

El trinquet de Borriana serà escenari d’unes finals de tecnificació, per segona vegada, després d’albergar les finals de l’Individual sub-18, en 2015. La província de Castelló, serà és l’escenari per setena vegada d’unes finals dels Individuals de tecnificació. Vila-real, ha sigut cinc vegades seu de les finals de les escoles de perfeccionament. Aquesta temporada aconseguirà el títol el sisè jugador després d’haver-ho guanyat en temporades anteriors: Fageca (2008 - 2009 - 2010), Puchol II (2011), Monrabal (2012), Pablo de Borriol (2013) i Marc de Montserrat (2014 - 2015 - 2016).