Montserrat, Massalfassar i Borbotó, al capdavant de l'Edicom de Galotxa

12/09/2017

Montserrat, Massalfassar i Borbotó, al capdavant de l'Edicom de Galotxa

Després de dues jornades, els equips més en forma encapçalen els grups de la máxima categoría del XXXI Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

En el grup A el Lanzadera Montserrat va aconseguir una important victoria en el carrer de Beniparrell. El 55 a 70 final deixava un punt per a l’equip de casa, i dos més per als visitants que els situen en el primer lloc de la classificació, amb 5 punts al seu caseller, per 4 que suma l’Ajuntament de Beniparrell i 3 el Quart de les Valls, que aquesta semana guanyava amb facilitat al Foios.

Massalfassar i Borbotó empaten en el primer lloc del grup B, amb un total de 6 punts. Els de la pedanía de Valencia derrotaven al jove equip de Meliana a domicili, 30 per 70, mentre que l’Electrofassar Massalfassar aconseguí el mateix en el carrer d’Alfarp, on els de la Ribera acusaven les baixes de Pau i Miguel, i només aconseguien aplegar a 35.

Ja en la categoria juvenil els finalistes de la passada edició, Beniparrell i Meliana, encapçalen els dos grups del campionat per davant de Montserrat i Marquesat, altres dos forts equips que presenten enguany la seua candidatura al triomf.

El Massalfassar D manté el liderat en la primera categoría de trinquet, gràcies a haver puntuat en la seua visita a Algimia d’Alfara, sumant un total de 4 punts. Amb un punt menys están empatats Riba-roja A i Alfara de la Baronia, tot i comptar amb una partida menys.