Es perfilen alguns dels semifinalistes de la lliga de perxa

13/09/2017

Es perfilen alguns dels semifinalistes de la lliga de perxa

La lliga de Perxa-Trofeu Diputació d’Alacant, continua i només resten tres jornades per a la fase final de la competició, per tant, ja és poden intuir molts dels que seran els equips semifinalistes, si els resultats continuen en la mateixa línia.

En la primera categoria, pràcticament ja classificats, quasi de manera definitiva, estan les formacions de Castell de Castells, Sella A i El Campello, amb 14, 12 i 9 punts respectivament. Ésta classificació podria variar ja que el nombre de partides disputades no és el mateix entre els diferents equips. La quarta posició que dóna accés també a les semfinals se la disputaran els equips de Benasau i Sella B, que empaten amb soles dos punts.

Resultats passada jornada en 1ª Categoria:
- Benasau 2 - 10 El Campello
- Sella B 3 - 10 Castell de Castells

La segona categoria és la competició més igualada dels últims anys. Amb 7 jornades ja disputades, hi ha una diferència de quatre punts entre els sis equips que formen esta categoria. Per tant, la incertessa està garantida fins la última jornada de competició. A hores d’ara, Sella C continua al capdavant, amb 12 punts, amb 11 punts està Benifallim, i amb 10 empaten Relleu A i Crevillent A. Cal destacar que els de Relleu podrien assolir la primera posició si guanyen la partida que tenen pendent contra Mutxamel, equip que ara ocupa la última posició amb 8 punts. Amb 9, i penúltim, segueix l’equip Sant Vicent.

Resultats de la passada jornada:
Crevillent A 10 - 7 Sella C
Benifallim 10 - 8 Sant Vicent

La tercera categoria ja té dos semifinalistes classificats que són els equips de Sella D i Agost, amb 16 i 15 punts respectivament. Les altres dos posicions de semifinals, se les disputaran, en les tres jornades restants, els equips de Benimantell (10 punts), Crevillent B (9 punts), Mutxamel B (7 punts) i Relleu B (6 punts).

Resultats passada jornada:
Relleu B 10 - 5 Mutxamel
Agost 10 - 3 Crevillent B
Sella D 10 - 8 Benimantell