El Individual Professional Bankia de Raspall arranca al trinquet de Piles

15/09/2017

El Individual Professional Bankia de Raspall arranca al trinquet de Piles

La trenta i una edició del Campionat Individual de Raspall Professional Bankia – Trofeu President de la Generalitat Valenciana arranca aquesta vesprada al trinquet de Piles a partir de les 17:00 hores amb la primera eliminatòria de la fase prèvia que enfrontarà al mitger d’Oliva, Brisca front a Mario de Bicorp.

Serà la primera edició del Individual Professional que disputaran ambdós jugadors, i en la mateixa el vigent campió de la Lliga Professional de Raspall haurà de demostrar la seua qualitat en partides del mà a mà, les quals no està habituat a disputar-les. A més, tindrà un dur rival a la contra ja que Mario de Bicorp ha aconseguit en la seua trajectòria esportiva fins a tres subcampionats del Individual Sub-23 de Raspall.

El guanyador d’aquesta primera partida de la fase prèvia haurà d’enfrontar-se a Canari en la següent ronda de la prèvia, en un duel que tindrà lloc al trinquet de Genovés el divendres dia 22 a partir de les 17:00 hores.

El Individual Professional continuarà demà dissabte a partir de les 18:30 hores al trinquet de la Llosa de Ranes amb el duel que mesurarà a Josep front a Montaner. A priori es tracta d’una partida molt parella entre dos jugadors que han demostrat un bon nivell en les últimes competicions oficials, sobretot en el cas de Josep que ha donat un pas avant, mentre que Montaner va irrompre amb força a principis d’any, i a pesar d’una lesió que el va impedir completar la Copa Professional, torna a estar a bon nivell per a realitzar una bona actuació en el seu debut en el Individual Professional.

El guanyador d’aquesta partida corresponent a la segona ronda de la fase prèvia accedirà a la següent i definitiva ronda prèvia, on s’enfrontarà al guanyador de la partida entre Moncho i Jeffry. A la seua vegada el guanyador de la confrontació de la tercera ronda prèvia que es disputarà al trinquet de Bellreguard s’assegurarà un lloc en la següent fase del Individual.