Atractiva doble jornada en el inici del Individual Bankia d’Escala i Corda al trinquet de Sueca

15/09/2017

Atractiva doble jornada en el inici del Individual Bankia d’Escala i Corda al trinquet de Sueca

En la modalitat d’Escala i Corda també s’inicia la competició del mà a mà, i ho farà al trinquet de Sueca a partir de les 17:00 hores amb una doble jornada corresponent a la primera ronda de la fase prèvia del XXXII Individual d’Escala i Corda Professional Bankia – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

La primera confrontació del dia enfrontarà a Bueno de Meliana front al vigent campió del Individual Sub-23 d’Escala i Corda, José Salvador. Es tracta d’una partida molt il.lusionant per al jove de Quart de les Valls que tindrà a la contra a un jugador molt difícil de guanyar com és Bueno, que destaca sobretot per la seua facilitat per passar pilota.

El guanyador del duel s’assegurarà un bitllet per a la segona ronda prèvia on ja els espera Monrabal. Aquesta confrontació tindrà lloc el divendres 22 de Setembre a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant.

Retornant al trinquet de Sueca, a continuació del primer duel, es disputarà la segona partida de la jornada del Individual Professional. Aquesta enfrontarà al rest d’Almussafes, Luis de la Vega front a Ferrer de Lliber, un duel entre dos joves jugadors que de ben segur tenen grans coses a dir en aquesta i futures edicions del torneig.

El vencedor de l’eliminatòria accedirà a la següent ronda de la fase prèvia on tindrà com a rival a Pablo de Sella. Aquesta partida es jugarà al trinquet de Benissa a partir de les 18:00 hores del diumenge 24 de setembre.