Xeraco continua la seua defensa del Diputació de Raspall Parelles

15/09/2017

Xeraco continua la seua defensa del Diputació de Raspall Parelles

En el Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de València, la parella del CPV Xeraco, Antonio i Juan, s’enfrontaran aquesta setmana amb el Lloc Nou d’en Fenollet.

Els de Xeraco, després de guanyar les dues primeres jornades amb solvència davant els equips de Bellreguard i La Vall, están primers classificats en la taula de la màxima categoria, i van seguits per Rafelbunyol, que jugarà demà matí en el trinquet de Càrcer contra La Vall, i per Bicorp, que visitarà al Bellreguard. En la categoría de promoció, els juvenils de La Vall, Fenollet i Xeraco empaten al primer lloc, precissament Fenollet i Xeraco oferiran la partida de la setmana en la categoría. Ja en la divisió de plata son Ontinyent A i Xeraco B qui encapçalen els grups de competició, per davant d’Ontinyent B i Oliva A, respectivament.

En primera femenina son Beniparrell i Bicorp qui empaten al primer lloc amb sis punts, tres més que Borbotó A i l’Alqueria d’Asnar A. Pendents de puntuar encara estan els equips de La Marina, Tavernes Blanques A i Borbotó B. Demà de matí el carrer de Borbotó acollirà l’enfrontament entre el primer equip local i les actuals subcampiones, Beniparrell, en la que serà la partida de la jornada. La Marina i l’Alqueria d’Asnar s’enfrontaran en el trinquet de Verger, mentre que Tavernes Blanques i Borbotó B completaran la jornada. Moixent ocupa la primera plaça de la divisió de plata, per davant del Beniparrell C i del Tavernes Blanques B.