Presentats els finalistes del President Diputació de frontó

15/09/2017

Presentats els finalistes del President Diputació de frontó

L’Ajuntament d’Almussafes presentava este migdia als finalistes del XII Trofeu President Diputació de València, que enfrontarà els equips de Vinalesa i de Xest.

Per Vinalesa s’alineen, com a rest, Puchol II, mentre que Roberto serà el jugador que complete l’equip als quadre capdavanters. A la contra, i per l’Ajuntament de Xest disputaran la final Pere Roc II i Pasqual de La Pobla.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Toni González, alcalde d’Almussafes, qui comentava que gràcies a la tasca que desenvolupa el club de pilota local, amb Ventura al capdavant, és motiu més que suficient per acollir una final d’aquest calibre. Daniel Sanjuan, president de la Federació, qui agraïa la professionalitat i esforç que fan dia a dia als jugadors per fer gran la pilota.  També destacava que Almussafes es mereixia una final d’aquesta envergadura. A més, estaven acompanyats en la taula per Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, Pau Bosch, Regidor d’esports d’Almussafes, Alfredo Hernando, de Valnet i José Ventura, president del Club de Pilota local.

Puchol II, Pere Roc II i Roberto han sigut els protagonistes de la finals que han assistit a la presentació i que després han tingut oportunitat de comentar les seues impressions. Puchol II, qui ha guanyat en diverses ocasions aquesta competició, feia especial menció a la condició d’esquerrà d’un dels seus rivals, Pere Roc, fet que el fa mès temible encara. Per la seua part, el de Benidorm, assegurava que hauran d’estar al 100 per cent per poder alçar-se amb el títol. Roberto feia un repàs pels seus últims anys, en els que ha patit una forta lesio en el muscle dret i pareix que ara veu ja la llum.

Per tant, tot preparat ja per a la final que és disputarà este diumenge al magnífic frontó d’Almussafes a partir de les 12.00 hores. La partida serà retransmessa per les càmeres de Mediterràneo TV a partir de les 16.00 hores de la vesprada.