Puchol II i Roberto, campions del President Diputació de Frontó

18/09/2017

Puchol II i Roberto, campions del President Diputació de Frontó

El migdia d’ahir és plenava de gom a gom el magnífic frontó d’Almussafes per acollir la final del XII Trofeu President de la Diputació de València de Frontó.

La final la protagonitzaven les parelles representatives dels ajuntaments de Vinalesa i de Cheste, es dir, Puchol II i Roberto contra Pere Roc II i Pasqual. La final no va decebre ningú, va ser una partida titànica jugada de tú a tú. Arrancava amb un lleuger domini blau, on Pasqual enllaçava traures quasi perfectes i l’esquerrà de Benidorm aconseguia en els primers compassos trobar la seua jugada perfecta, les dos parets, on Roberto quasi no podia ni posar la mà. Poc a poc la partida anava madurant-se i arribaven quasi a estar igualats a 22 i 23. A partir d’eixe moment Puchol II començava a restar el traure de Pasqual d’una manera impecable per a anar dominant poc a poc tot el joc, posant a Pere Roc quasi en el rebot en cada jugada, fet que propiciava també que Roberto entrara més en joc i tancara molts quinzes. Un engranatge quasi perfecte el de la parella de Vinalesa que feia que és distanciara en el marcador fins al 36 per 26, que al final va ser el que marcà la diferència, per acabar amb un resultat final de 41 a 34 en una partida en la que els nombrosos aficionats que omplien les graderies del frontó municipal d’Almussafes, eixien més que satisfets.

Entre les autoritats estaven Toni Gaspar, Vicepresident de la Diputació de València, José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota, Toni González, alcalde d’Almussafes, Alba Cataluña, alcaldessa de Vinalesa, Salvador Masaroca, Alcalde de Beniparrell, Jose Vicent Garcia, Alcalde La Pobla de Vallbona, Pau Bosch, Regidor d’Almussafes i Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota.