Bueno i De la Vega accedeixen a segona ronda en el Individual Bankia d’Escala i Corda

18/09/2017

Bueno i De la Vega accedeixen a segona ronda en el Individual Bankia d’Escala i Corda

El trinquet de Sueca va ser l’escenari on es van disputar les dos primeres partides de la trenta dos edició del Campionat Individual d’Escala i Corda Professional Bankia – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

La primera de les confrontacions corresponent a la primera ronda de la fase prèvia no va tindre color, ja que Bueno va superar amb molta facilitat a José Salvador, pel resultat de 60 per 20.

Amb aquesta victòria, Bueno es va classificar per la segona ronda de la prèvia on l’espera Monrabal. L’eliminatòria es jugarà el divendres 22 de setembre al trinquet de Vilamarxant.

El segon duel de la vesprada a Sueca, va ser molt més igualat i disputat. De la Vega va superar a Ferrer per un més que ajustat 60 per 55, en una partida vibrant i emocionant en la qual els espectadors van poder presenciar un gran espectacle.

El rest d’Almussafes s’enfrontarà en segona ronda a Pablo de Sella, una partida que tindrà lloc al trinquet de Benissa, el diumenge 24 de setembre, i en la qual estarà en joc un lloc per a la tercera i definitiva ronda de la fase prèvia.