La lliga de perxa arriba a les jornades decisives

19/09/2017

La lliga de perxa arriba a les jornades decisives

El Trofeu Diputació d’Alacant, en la seua vessant de la lliga de perxa, arriba en les pròximes setmanes a les jornades decisives, i a més, amb moltes coses per decidir encara, a només dues jornades de la finalització de la fase regular.

Destaca en la primera categoria el canvi de líder. Després de set jornades amb Sella A al capdavant de la classificació, i degut a la derrota patida en el derbi contra el Sella B, per 10 a 5, afegit a la victòria del seu inmediat perseguidor, Castell de Castells per 8 a 10 en el seu desplaçament a El Campello, és propicia que els de Castells assoleixen la primera posició. Ara mateix estos dos equips estan separats per 4 punts però, cal dir, que els de Sella ténen disputada una partida menys, i no menys important és el fet de que a estos dos equips els queden les dues partides entre ells per disputar, fet que marcaran sense dubte la classificació de les dues primeres posicions. El Campello és el tercer classificat amb 10 punts, però només li resta una partida per disputar. Sella B és el quart ara mateix, i seria a hores d’ara l’equip que acompanyaria als tres ja esmenats a la ronda de semifinals. Benasau tanca la classificació amb només dos punts, però encara té opcions de ser quart. Per tant, a només dues jornades no tenim clara cap posició.

En la segona categoria continuen les forces molt igualades, més després dels resultats d’aquesta passada jornada, en la que Benifallim guanyava per 10 a 0 contra Crevillent, Relleu perdia contra Sant Vicent per 10 a 3, mentre que el Sella C guanyava per 10 a 4 davant Mutxamel. La classificació continua comandada pel Sella C amb 15 punts pels 14 que té Benifallim. Sant Vicent és tercer amb 12, Relleu té 10 punts i una partida menys mentre que Crevillent A té 10 punts, Mutxamel tanca la classificació amb 7 punts i una partida menys.

És van aclarint un poc més les coses en la tercera categoria, estant ja classificats per a les semifinals els equips de Sella D i Agost, primers i segons (de moment) respectivament amb 19 i 17 punts. Sella D guanyava per 10 a 1 contra Relleu B, i Agost també guanyava a domicili per 7 a 10 en Mutxamel. Crevillent B guanyava per 10 a 3 contra Benimantell. Es tercer Crevillent B amb 12 punts i quart Benimantell amb 10 i de moment els tres primers serien semifinalistes a dia de hui en companyia del millor de València, que és el de Borbotó. A més, és cinqué Mutxamel amb 8 punts i tanca la classificació Relleu B amb 6.