Màxima igualtat en el Diputació de Raspall femení

19/09/2017

Màxima igualtat en el Diputació de Raspall femení

Quatre son els equips que encapçalen, empatats a sis punts, la primera categoría del XIX Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeo Diputació de Valencia, Bicorp, Borbotó A, Beniparrell i l’Alqueria d’Asnar, tot i que aquests dos últims han jugat una partida més que les formacions de Bicorp i Borbotó.

En la pasada jornada les jugadores campiones de la temporada anterior, Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, descansaven per obligació del calendari de competició, circumstància que aprofitaven el Borbotó i l’Alqueria per empatar a la primera plaça de la classificació. En el cas del Borbotó A, els tres punts sumats en la partida de la jornada jugada contra Beniparrell son més valuosos, ja que la parella de la pedanía, formada per Anabel i Amparo, anaven 15 per 5 baix en el marcador, i amb les germanes Ana i Noelia al traure. Tot i un resultat tan advers, les xiques del Borbotó aconseguien guanyar quatre jocs seguits, i gràcies al 25 per 15 final també tenen de moment la diferencia de jocs a favor davant l’actual subcampió, Beniparrell. Erika i Miryam, la parella de l’Alqueria d’Asnar, aconseguien el mateix resultat davant la jove formació de La Marina. La tercera i última partida de la jornada enfrontava el diumenge al Tavernes Blanques A amb el Borbotó B al carrer de les primeres. I en la mateixa les locals aconseguien guanyar amb solvencia, sumant els seus primers punts del campionat.

Classificació Primera Categoria:
1-Turismo Rural CPV Bicorp punts 6 punts
2-CPV Borbotó A 6 punts
3-Ajuntament Beniparrell A 6 punts
4-CPV Alqueria d’Asnar A 6 punts
5-CPV Carraixet Tavernes Blanques A 3 punts
6-CPV La Marina A 2 0 15 50 0 punts
7-CPV Borbotó B 0 punts

En la divisió de plata el Moixent empata a sis punts en la primera posició amb el Tavernes Blanques B, que derrotava en la pasada jornada al Beniparrell C, tercer classificat. Ja en tercera categoría son Beniparrell D i Borbotó C els que encapçalen els seus grups. Les xiques del club d’Oliva marxen segones del grup 1, en el que es el seu debut en la competició. Respecte a quarta A son dos equips del club de Beniparrell els que lideren els grups de competició, tot i que el del primer grup empatat amb el Borbotó D. Per últim, en quarta B els primers classificats dels tres grups de la categoría son Sella, Favara i Monserrat.