Continua l’Individual Bankia d’Escala i Corda a Vilamarxant i Benissa

22/09/2017

Continua l’Individual Bankia d’Escala i Corda a Vilamarxant i Benissa

Aquesta vesprada a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant s’iniciarà la segona ronda de la fase prèvia del XXXII Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana amb el duel que enfrontarà al jugador local Monrabal front a Bueno de Meliana.

Es tracta d’un duel de dos mitgers amb moltes mans, que ja han protagonitzat grans duels en el mà a mà com el de la final del Individual Sub-23 d’Escala i Corda, l’any 2012 en la qual Monrabal va eixir victoriós.

En aquesta ocasió, Bueno es voldrà agafar la revenja i més amb la confiança amb la qual arriba a aquest duel, ja que en la primera ronda de la prèvia es va desfer de José Salvador per un contundent 60 per 20. Per al seu adversari serà la seua tercera participació en l’Individual Professional, on en l’edició del 2015, la del seu debut va superar en la ronda prèvia a Santi de Silla per 60 a 45, per desprès caure en quarts de final front a Miguel, pel resultat de 60 per 30. Mentre que en la seua segona participació en l’Individual va caure front a Salva pel resultat de 60 a 40.

La segona eliminatòria d’aquesta ronda prèvia tindrà lloc el diumenge a partir de les 18:00 hores al trinquet de Benissa, on Pablo de Sella s’enfrontarà a Luis de la Vega. Es tracta d’una partida a priori molt igualada, on el jugador alacantí partirà amb l’avantatge de conèixer millor el trinquet de Benissa, mentre que De la Vega arriba amb l’experiència prèvia d’haver disputat ja una partida del mà a mà, la de la primera ronda de la prèvia on va superar a Ferrer pel resultat de 60 per 55.

Aquesta ronda es completarà amb els següents duels:
- Burriana / 25-09 / Santi Silla contra Pablo Borriol
- Guadassuar / 25-09 / Frances contra Nacho