Doble jornada del Individual Bankia de Raspall al trinquet de Genovés

22/09/2017

Doble jornada del Individual Bankia de Raspall al trinquet de Genovés

La segona ronda de la fase prèvia del XXXI Individual Professional Bankia de Raspall es completarà aquesta vesprada al trinquet de Genovés amb una doble sessió de partides mà a mà.

La primera confrontació mesurarà a dos mitgers de referència en el panorama professional, com són Canari de Xeraco i Brisca d’Oliva. A priori, es tracta d’una partida molt anivellada ja que els dos jugadors tenen suficients recursos per a fer un paper digne en l’Individual. Brisca arriba amb un bon sabor de boca a la partida, ja que en la primera ronda prèvia va superar a Mario pel resultat de 25 per 10. Per la seua part, per a Canari serà el seu debut en aquesta edició del mà a mà.

El seu adversari en l’última ronda de la fase prèvia serà el guanyador del segon duel de la vesprada que enfrontarà a Dorin front a Seve. Serà una partida de contrasts, ja que a un costat del trinquet estarà la veterania de Dorin mentre que a l’altra banda el recent i flamant campió del Individual Sub-23 de Raspall, Seve representa la joventut i el futur del raspall.

Tot apunta a una partida disputada i que es decidirà per xicotets detalls. Els dos guanyadors s’enfrontaran en la tercera ronda en una partida que tindrà lloc al trinquet de Castelló de Rugat el dia 4 d’Octubre i en la que es decidirà un dels jugadors que accedirà a la primera fase del Individual.

L’altre jugador que accedirà a aquesta primera fase serà el guanyador de l’altra eliminatòria de la tercera ronda de la fase prèvia que enfrontarà  a Josep de Xeraco front a Moncho de Manuel.