Santi de Silla i Pablo de Borriol tanquen la 2ª ronda prèvia del Individual Bankia d’Escala i Corda

25/09/2017

Santi de Silla i Pablo de Borriol tanquen la 2ª ronda prèvia del Individual Bankia d’Escala i Corda

El trinquet de Borriana serà l’escenari on conclourà la segona ronda de la fase prèvia del XXXII Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, amb el duel que enfrontarà a partir de les 18:30 hores a Santi de Silla front a Pablo de Borriol.

A priori, es presenta una partida molt igualada, en la qual cap dels jugadors parteix com a favorit, encara que cal ressaltar que Pablo té una major experiència en aquest trinquet, en el qual rendeix a un gran nivell.

Per a Pablo suposarà la seua tercera participació en el mà a mà professional, en les quals sempre ha quedat eliminat a les primeres de canvi. A pesar d’això, cal destacar que és un jugador que rendeix a una gran nivell en competicions Individuals com demostra el seu títol de campió del Individual Sub-23 d’Escala i Corda en 2013. Pel que fa als resultats del seu adversari en l’Individual Professional, Santi de Silla l’any 2015 va caure front a Monrabal 60 per 35, mentre que en 2013 el va superar Pere Roc II pel resultat de 60 per 30.

El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà en l’última ronda de la prèvia front a Luis de la Vega, que va superar en el duel corresponent a la segona ronda a Pablo de Sella per un contundent 60 per 25. La partida disputada al trinquet de Benissa no va tindre color, ja que la superioritat de De la Vega va ser total com reflecteix el resultat final. El jove rest d’Almussafes va donar un avís a tots els seus advesaris, ja que va superar amb contundència a un rival d’entitat, a més a un dels trinquets on més juga.

Per la seua part, l’altra eliminatòria de la tercera ronda de la prèvia enfrontarà a Bueno front a Nacho. Nacho ha accedit directament a la següent ronda de la prèvia, ja que el seu rival Francés no podrà disputar la partida del Individual per unes molèsties que arrossega de la partida del dissabte al trinquet de Pedreguer.

Mentre que Bueno va eliminar a Monrabal, al superar-lo pel resultat de 60 per 35 en una confrontació que va tindre lloc el passat divendres al trinquet de Vilamarxant. El de Meliana va jugar totes les seus armes i va poder superar al jugador local, reivindicant-se com un jugador al alça.