Pablo de Borriol s’imposa a Santi de Silla en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

26/09/2017

Pablo de Borriol s’imposa a Santi de Silla en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

La segona ronda de la fase prèvia del XXXII Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana va finalitzar ahir al trinquet de Borriana amb la victòria de Pablo de Borriol pel resultat de 60 per 50 front a Santi de Silla.

El de Borriol va dominar en tot moment la partida, inclús es va arribar a distanciar en el marcador fins el 55 per 35. La seua major pegada i potencia li van permetre aconseguir aquest avantatge, encara que el nivell de joc era bastant parell. Quan l’eliminatòria pareixia resolta i a pesar del desavantatge, Santi de Silla no es va rendir i va aconseguir tres jocs de forma consecutiva per situar-se a un únic joc (55-50).

Finalment, Pablo va aconseguir tancar la partida, classificant-se per a la definitiva ronda de la fase prèvia, on s’enfrontarà el divendres a partir de les 18:30 hores en el trinquet de Sueca a De la Vega.

En l’altra eliminatòria Nacho també s’ha classificat per a la següent ronda, en aquest cas per la retirada de Francés, amb problemes en un turmell. El mitger de Beniparrell s’enfrontarà al seu company de posició, Bueno de Meliana en l’altra eliminatòria de la tercera ronda de la prèvia, un duel que també tindrà lloc aquest pròxim divendres al trinquet de Sueca, en aquest cas a partir de les 17:00 hores.