A octubre comencen a entrenar les escoles de pilota de València

27/09/2017

A octubre comencen a entrenar les escoles de pilota de València

A partir del dilluns 2 d’octubre es realitzaran els primers entrenaments de pilota valenciana en els centres educatius i poliesportius

Durant aquesta setmana i els primers dies d’octubre seguiran les matriculacions dels xiquets i xiquetes interessats a jugar a pilota valenciana en la ciutat de València, en els centres educatius i poliesportius. Dilluns que ve començaran a entrenar els grups on s’han matriculat els alumnes suficients. Aquestes activitats es realitzen en horari extraescolar, de dilluns a divendres i estan coordinades per la Fundació Esportiva Municipal de la ciutat de València, la Federació de Pilota Valenciana i els AMPAS dels centres educatius. Els primers dies d’octubre començaran a entrenar en: Borbotó, CEIP Ballester Fandos, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Gaspar Gil Polo, CEIP Tomás de Montañana, CEIP Santa Teresa, i IES Patraix. En els altres centres durant les pròximes setmanes tractaran de matricular més xiquets per a obrir grups d’entrenament.

L’oferta de centres que volen impartir l’activitat de pilota valenciana són:
- Borbotó
- CEIP Ballester Fandos
- CEIP Rodríguez Fornos
- CEIP Gaspar Gil Polo
- CEIP Tomás de Montañana
- CEIP Nº100
- CEIP Cavite-Illa de Ferro
- CEIP Lluís de Santangel
- CEIP Santa Teresa
- CP Pare Català
- CEIP Nuestra Senyora del Carmen
- IES El Cabanyal
- IES El Saler
- IES Font de Sant Lluís
- IES Maritim
- IES Vicenta Ferrer Escrivà
– Patraix
- Pelayo

L’escola de Pelayo obrirà després de les obres que s’han realitzat en els últims mesos. El segon termini d’inscripció de grups acabara el 14 d’octubre. Les inscripcions d’alumnes estaran obertes tota la temporada, en els grups d’entrenaments que no estiguen complets.