Xeraco i Bicorp, partida de la jornada en el Diputació de Raspall Parelles

28/09/2017

Xeraco i Bicorp, partida de la jornada en el Diputació de Raspall Parelles

En la cinquena jornada del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de Valencia, dos dels clubs més clàssics, Xeraco i Bicorp, oferiran altra partida del màxim nivell.

El trinquet de Xeraco serà on s’enfronten aquests equips que lluiten per les primeres posicions, i que marxen empatats a punts en la segona plaça de la classificació. Tres per davant d’ells es situa Rafelbunyol, que no s’ha deixat cap punt en les quatre jornades anteriors, guanyant totes les partides. Aquesta setmana Escoto i Moro, jugadors del CPV Rafelbunyol per a aquesta competició, es desplaçaran a Lloc Nou d’en Fenollet per a jugar contra la parella de la Costera. La partida que completarà la jornada tindrà lloc al trinquet de Càrcer, on l’equip local, La Vall, s’enfrontarà a Bellreguard, en un partida on fugir de l’últim lloc de la classificació pot ser el premi.

En la divisió de plata l’Oliva A ocupa el primer lloc del seu grup, un punt per davant del Gavarda A. Precissament aquesta setmana s’enfrontaran en una partida decisiva, i que tindrà lloc en el trinquet del club de la Safor. En el grup B de la categoria son Otos B i Ontinyent B els que empaten en la primera posició. La Vall B i Muro d’Alcoi son els liders dels grups de tercera. La Vall i Finestrat encapçalen els seus grups de quarta A, mentre que en quarta B son Polinyà del Xúquer i Planes els que ocupen el liderat.