La prèvia de l'Individual Bankia d’Escala i Corda conclou a Sueca amb una atractiva doble jornada

29/09/2017

La prèvia de l'Individual Bankia d’Escala i Corda conclou a Sueca amb una atractiva doble jornada

El trinquet de Sueca acollirà aquesta vesprada de divendres a partir de les 17:00 hores les eliminatòries corresponents a la tercera i definitiva ronda de la fase prèvia del XXXII Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana que enfrontaran a Bueno contra Nacho, i a Pablo de Borriol contra De la Vega.

La pilota de vaqueta iniciarà a rodar a partir de les 17:00 hores amb el duel que mesurarà als mitgers, Bueno i Nacho. Es tracta d’una partida de pronòstic incert on Bueno arriba amb la confiança pels núvols desprès d’haver guanyat les dos partides de la prèvia, on es va desfer de José Salvador pel resultat de 60 per 20 i de Monrabal pel resultat de 60 per 35. Per la seua part, Nacho ha accedit a aquesta tercera i definitiva ronda desprès de la retirada per lesió de Francés, fet que li ha impedit tindre un rodatge a nivell competitiu en un duel del màxim nivell del mà a mà.

Bueno es tracta d’un jugador que es defèn molt bé en el mà a mà i que és capaç de restar molta pilota, per la seua part Nacho és un mitger amb major experiència en partides d’exigència i que té moltes mans, pels que és preveu un duel més que interessant. El guanyador s’enfrontarà a Santi de Finestrat en la següent ronda, un nou duel entre mitgers que serà molt dur per al guanyador a Sueca.

La segona eliminatòria de la vesprada enfrontarà a Pablo de Borriol front a De la Vega. Es tracta d’un duel que enfronta a dos jugadors que han de demostrar que poden ser de la partida en els pròxims tornejos oficials per equips. A més, per a ells és una gran oportunitat d’accedir fins a la primera fase del Individual Professional, on els espera Fageca, una partida en la qual el possible guanyador d’aquesta tercera i última ronda de la prèvia tindrà possibilitats de donar la campanada i accedir fins als quarts de final.

Pablo de Borriol ha accedit fins aquesta ronda, desprès de guanyar la seua primera partida en l’Individual Professional d’Escala i Corda, al superar pel resultat de 60 per 50 a Santi de Silla. Pel que fa a De la Vega, va superar en primera ronda a Ferrer, per un ajustat 60 per 55, mentre que en segona ronda va passar per damunt de Pablo de Sella, al superar-lo per un contundent 60 per 25.

Les eliminatòries de la primera fase del mà a mà on es jugaran quatre llocs per a la ronda de quarts de final seran les següents:
- Genovés II contra Salva – 03/10 -  Massamagrell
- Santi contra Guanyador Bueno vs Nacho - 06/10 – Dénia
- Fageca contra Guanyador Pablo Borriol vs De la Vega – 07/10 – Pedreguer
- Pere Roc II contra Giner – 07/10 – Pedreguer