Bicorp opta al liderat en el Diputació de Raspall femení

29/09/2017

Bicorp opta al liderat en el Diputació de Raspall femení

En la máxima categoría del XIX Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de Valencia, s’han avançat un parell de partides de la cinquena jornada.

Es el cas de Borbotó A, que va jugar al seu carrer de pilota el dimecres passat la partida que enfrontava a Anabel i Amparo amb la parella de La Marina, Fanni i Joana. Partida resolta per la via ràpida, ja que les jugadores alacantines no aconseguiren sumar cap parcial, de manera que els tres punts es quedaren per a l’equip local. Ara sumen onze punts, els mateixos que el Turismo Rural Bicorp, tot i que a aquesta parella, amb Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, els queda jugar la seua partida en el carrer de Tavernes Blanques el cap de semana. Les germanes Joana i Marta de Tavernes solen rendir a bon nivel en el seu carrer, de manera que tindran opcions de guanyar a les jugadores campiones de la pasada edició. L’altra partida adelantada fou la que disputaren ahir mateix les formacions de l’Alqueria d’Asnar i Borbotó B. El trinquet de l’Alqueria fou l’escenari on les jugadores del club de la pedanía de Valencia, Ana, Aida i Jennifer, derrotaren per la mínima a les locals, Erika i Myriam. Les aspirants al títol, l’Ajuntament de Beniparrell, descansarà aquesta semana.

Moixent i Tavernes Blanques B empaten al primer lloc de la divisió de plata, tot i que les de l’Horta Nord han disputat una partida més que les seues rivals. Ja en tercera categoría son el Beniparrell D i el Borbotó C els qui encapçalen els seus grups de competició, per davant del Meliana A i del Meliana C, respectivament. Dos equips del club de Beniparrell ocupen la primera plaça dels grups de quarta A, mentre que en quarta B el liderat dels tres grups correspon a Sella, Favara i Montserrat E.