Canari contra Seve, en joc una plaça per a la primera fase del Individual Bankia de Raspall

29/09/2017

Canari contra Seve, en joc una plaça per a la primera fase del Individual Bankia de Raspall

L’individual Bankia de Raspall continuarà el diumenge dia 1 de setembre a partir de les 18:30 hores al trinquet de Bellreguard amb l’eliminatòria que enfrontarà a Canari de Xeraco front a Seve de Villanueva de Castellón.

Serà un duel de mitgers, una partida molt atractiva entre dos jugadors que s’encontren en plena forma. Canari va demostrar que pot donar més d’una sorpresa en aquest Individual, ja que va superar en la segona ronda de la prèvia al mitger de moda, Brisca. Va ser amb remuntada inclosa, ja que va arribar anar perdent 5 per 15, per al final superar al d’Oliva per un únic joc, 25 per 20.

Per la seua part, Seve porta una trajectòria totalment ascendent, demostrant que es tracta d’un jugador amb molt de marge de progressió. El recent guanyador del Individual Sub-23 de Raspall, s’ha classificat per aquesta tercera ronda desprès de superar en primera ronda a Néstor pel resultat de 25 per 10, mentre que en segona ronda es va desfer de Dorin pel resultat de 25 per 15.

El guanyador d’aquesta confrontació accedirà a la primera fase del mà a mà, on ja l’espera Guille, en un duel que es jugarà el dimecres 8 d’Octubre al trinquet de Guadassuar.

Al mateix temps, al trinquet de Castelló de Rugat es completarà la tercera ronda de la fase prèvia amb la partida que enfrontarà a Josep de Xeraco contra Moncho de Manuel.

Els dos guanyadors de la prèvia accedeixen a aquesta primera fase del mà a mà que tindrà aquests quatre duels:
- Pablo contra Miravalles – 03/10 -  Llosa de Ranes
- Guille contra Guanyador Canari vs Seve – 04/10 - Guadassuar
- Guadi contra Ricard – 05/10 - Bellreguard
- Coeter II contra Guanyador Josep vs Moncho – 07/10 – Llosa de Ranes