Huí es presenta en Tavernes Blanques l’Open ProTour de One Wall

29/09/2017

Huí es presenta en Tavernes Blanques l’Open ProTour de One Wall

La població de l’Horta Nord es convertirá aquest cap de setmana en la capital mundial de la modalitat de one wall, practicada per tot el llarg del mon.

L’organització, que corre a càrrec de l’Ajuntament de Tavernes Blanques i del Club de Pilota Carraixet de la mateixa localitat, comptant amb la CIJB, la FPV i Tikatur Viajes com a col·laboradors, ha confirmat l’assistència de quasi un centenar de participants. La majoria del esportistes provenen del nostre territori, pero també figuren jugadors i jugadores d’altres llocs amb tradició en aquesta vessant esportiva de la pilota a mà com son França, Bèlgica, Irlanda, Regne Unit, Holanda, País Basc i Estats Units.

En la edició del 2017 de l’Open figuren un total de 72 inscripcions individuals, amb una vintena de participants femenines que jugaran repartides en dues categories, mentre que la resta dels inscrits jugaran en les tres categories masculines. Respecte al torneig de parelles hi haurà un total de 27 equips en dues categories de competició masculina, més altra mixta i de veterans/iniciació, altres 13 parelles jugaran repartides en dues categories femenines. Huí tindrà lloc la presentació en el Pavelló Municipal de Tavernes Blanques a les 19 hores, mentre que demà dissabte es jugarà la competició individual, disputant-se la de parelles el diumenge, així com les finals de totes les categories.

Cal tindre en compte que la participació es tot un èxit, ja que l’Open s’ha vist envoltat en la present temporada per altres events de màxim nivell, com va ser l’Europeu de Jove disputat en juliol precissament en Tavernes Blanques, i pel Campionat del Mon de Pilota a Mà que es jugarà en novembre en Colombia. Aquest fet ha obligat a part dels posibles participants, cas de jugadors de Portugal i Italia, a haber d’escollir entre unes cites o altres.